dissabte, 4 de juny del 2011

Tanquem Les Nuclears a l'acampada de Plaça Catalunya

Els darrers dies hem fet molt esforç per a difondre la manifestació, tant per internet i les xarxes socials com penjant cartells a carrers, centre cívics, universitats...

També hem volgut fer un esforç especial a informar sobre la manifestació, i en general sobre l'energia nuclear, a l'acampada de Plaça Catalunya de Barcelona.


Ahir divendres el nostre portaveu, Pep Puig, va participar en una molt concorreguda taula rodona, on varem informar de les raons de la nostra oposició a la nuclear.
Després a l'assemblea, la companya Marta ha pogut intervenir en segon lloc, darrera de la portaveu dels acampats de Palma, i ha llegit un comunicat als acampats amb seguretat i energia davant d'un public multitudinari, que han aplaudit la convocatoria de la mani del diumenge, mentre el Miguel exhibía el cartell de la convocatoria.
Gaudiu del text que va llegir la Marta amb seguretat.

El conjunt de ciutadans aquí reunits diu no al sistema econòmic i social actual i reclama que sigui més just.
TANQUEM LES NUCLEARS diu prou a l'energia nuclear per ser ambientalment insostenible, perillosa, econòmicament ineficient i socialment injusta.

Els dos moviments ciutadans, exigim uns canvis de model social que clarament ens uneixen en la mateixa lluita. La vostra lluita és per tant, també la nostra lluita .
I per això, fem una crida a tota la ciutadania per exigir
el Tancament URGENT de totes les Centrals Nuclears.

El nostre excés de potència elèctrica instal·lada ens permet prescindir ara mateix dels 8 Reactors que encara funcionen a l’estat espanyol.
La Industria nuclear, causant de morts i greus problemes de salut pública , que deixarà milers de tones de Residus Altament Radioactius, es una font immensa de beneficis per les empreses elèctriques, els mateixos poders fàctics que controlen l’energia i part de l’economia. Diners que obtenen posant en perill la salut del Planeta i la nostra seguretat.
L’últim avís greu s’està patint a Fukushima.
Alemanya n’ha pres nota i tanca les seves centrals.

ABANS QUE EL PROPER AVÍS SIGUI A CASA NOSTRA
TANQUEM JA LES NUCLEARS

US ANIMEM A PARTICIPAR A LA MANIFESTACIÓ
CONVOCADA PER MÉS DE 90 ENTITATS

EL PROPER DIUMENGE 5 DE JUNY A LES 12:00 SORTIREM DEL PLA DE PALAU
I MARXAREM CAP A LA SEU D’ENDESA, AL PARAL·LEL (les tres xemeneies) on es llegirà un comunicat exigint el tancament nuclear urgent, i es proposarà a la ciutadania la baixa massiva dels operadors que ofereixen electricitat de procedència nuclear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada