dijous, 16 de juny de 2011

Missatge de suport a la manifestació antinuclear del 22J a Bilbao - Mensaje de apoyo a la manifestación antinuclear del 22J en BilbaoCompanys i companyes:

Des de la Coordinadora “Tanquem les Nuclears” volem manifestar-vos el nostre suport solidari davant la manifestació unitària contra l'energia nuclear, i pel tancament de Garoña, que heu convocat a Bilbao, el proper 22 de Juny.

Donada la data de la Manifestació, no ens ha estat possible manifestar la nostra solidaritat de manera tangible, organitzant un desplaçament col·lectiu. Però volem que sapigueu que estem amb vosaltres.

Salutacions, us desitgem que tingueu molt d'èxit en la convocatòria.

Catalunya, a 16 de juny del 2011.
------------------------------------

Compañeros y compañeras:

Desde la Coordinadora "Tanquem les Nuclears" queremos manifestaros nuestro apoyo solidario ante la manifestación unitaria contra la energía nuclear, y por el cierre de Garoña, que habéis convocado en Bilbao, el próximo 22 de Junio​​.

Dada la fecha de la Manifestación, no nos ha sido posible manifestar nuestra solidaridad de manera tangible, organizando un desplazamiento colectivo. Pero queremos que sepáis que estamos con vosotros.

Saludos, os deseamos que tengáis mucho éxito en la convocatoria.

Cataluña, a 16 de junio de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada